Recension: Så bra är CAIAs nya rouge

Allas våran CAIA har släppt nya produkter. Och det är ju ändå kul med ett märke som lanserar högtidskollektioner. Denna gång – alla hjärtans dag. Och jag har testat märkets nya rouge. Och satt betyg. Låt oss ta en titt på krämrouget först.

CAIA Blush Stick, 225 kr 

Krämrouge i en imponerande lättanvänd formula som smälter in i huden. Du kan lätt applicera den direkt från sticket till huden och sen använda fingrarna för att blenda. Formulan innehåller den perfekta mängden pigment. Vilket kan vara svårt att få till med krämrouge. Antingen syns knappt rouget på huden alls eller så är det så pigmenterat att det tar år innan du fått det att se någorlunda naturligt ut. Fint lyster. Det finns egentligen inget att anmärka på när det gäller formulan <3

Det jag inte gillar är paketeringen. Jag tycker den känns billig. Något plastig och sticket är också väldigt litet. Hade paketeringen varit bättre hade den nog fått full pott.

Rate

CAIA Matte Blush, 225 kr 

Det bästa med CAIAs nya matta rouge är färgen Grapefruit juice. Vet ni hur svårt det är att hitta det perfekta aprikosfärgade/orangea rouget? Svar: typ omöjligt. Som jag har letat. Därför blev jag lite pirrig när jag såg att CAIA släppt en färg som i förpackningen såg ut precis så som jag alltid drömt om.

Och det var precis lika bra i verkligheten. Formulan är trots sin matthet inte torr utan krämig. Pigmenteringen ger ett naturligt resultat och går att bygga upp till mer intensiv färg. Personligen är jag smått besatt av STARK rouge. Och därför hade jag gärna sett att pigmenteringen var något starkare MEN den fungerar förmodligen bättre för de flesta precis som den är.

Rate

För att sammanfatta: KUL med riktigt bra produkter från CAIA.

Följ Moa Sätter Plus på INSTAGRAM här!

Taggar CAIA

Moa Alfredsson är journalist och professionell hudvårdsnörd.

På Aftonbladet testar hon skönhetsprodukter och skriver om mode. Och på Moa sätter plus tar hon sin besatthet av läppstift och fulsnygga kläder till nästa nivå.

Funkar verkligen den gröna TikTok-krämen? Kopierar Jason Sudeikis Harry Styles stil för att vinna tillbaka sitt ex? Och kommer skinny jensen för alltid ligga som en mörk skugga över vår samtid? Så mycket att avhandla – så lite tid!

Följ Moa Sätter Plus på Instagram här!