Rankar Carrie Bradshaws kläder i And Just Like That…

Idag är ingen vanlig torsdag – idag släpps sista avsnittet av den nya Sex and the city serien. Och för att fira det (och ja, det går att tolka som ett thank god it over-firande) kommer här klassiska Aftonbladet-plus på Carries outfits. KUL!

Först bara lite snabba ord om modet i den nya serien överlag. Det var… lite av en besvikelse. Men det kanske inte är seriens fel. Sex and the city var för mig alltid en nostalgitrip. Inklusive kläderna. Och att se Carries outfits i nutid ger inte samma…. tjusning. Men låt oss ändå ägna några minuter att titta igenom fröken Bradshaws garderob.

Rate

– Vad är väl sex and the city utan en tyllkjol. Och en Fendi baguette. Självklart högsta betyg.

Rate

– 100 procent meh!

Rate

– Fattar ingenting här. Har Carrie sparat HM-plagg från 2008?

Rate

– Aaaa, det kanske mest omtalade looken. Carrie ska röka. Och nya Carrie måste då ha på sig plasthandskar. Det är de små sakerna i livet <3

Rate

– Sexig Carrie. Men var är hatten? Det känns som att gamla Carrie skulle tycka att detta var en för tråkig look. Och gamla Carrie skulle ha haft en kortare kjol.

Rate

– Den där gången som Carrie cosplayade som Charlotte.

Rate

– Vet ni vad jag känner nu? Jag känner slips. Är det accessoaren jag har saknat ett helt liv?

Och på tal om assessorer. Låt mig presentera: HATTARNA!

Topp 3 hatt-ögonblick

1. När Carrie kände att den rutiga skjortan behövde piffas upp.

2. Den papperstunna hatten

3. The bigger the hat the bigger the……

Alla bilder: HBO Max Press 

Moa Alfredsson är journalist och professionell hudvårdsnörd.

På Aftonbladet testar hon skönhetsprodukter och skriver om mode. Och på Moa sätter plus tar hon sin besatthet av läppstift och fulsnygga kläder till nästa nivå.

Funkar verkligen den gröna TikTok-krämen? Kopierar Jason Sudeikis Harry Styles stil för att vinna tillbaka sitt ex? Och kommer skinny jensen för alltid ligga som en mörk skugga över vår samtid? Så mycket att avhandla – så lite tid!

Följ Moa Sätter Plus på Instagram här!