Om Moa sätter plus

Hej och varmt välkomna till den plats på internet som vi har valt att kalla Moa Sätter Plus. På denna blogg kommer moi, Moa, att hänga med er och prata både hudvård, smink och mode. Och kanske lite populärkultur också eftersom ytliga saker brukar stå med ett ben även där. Och eftersom vi ändå har det festliga namnet Moa Sätter Plus ingraverat i etern så tänker jag att vi också måste passa på att testa saker att sätta plus på. Så kommer jag testa att gå till spådam? Ja, ja det kommer jag!

Som traditionen bjuder – några rader om mig själv så att ni vet vem som sitter här bakom skärmen och skriver. Som sagt Moa heter jag och jobbar som journalist. Känner ni igen mitt face så är det för att jag gör skönhetstesterna här på Aftonbladet. När jag inte sätter betyg på mascaror, ögonkrämer eller serum – ja då sätter jag betyg på kläder. Senast på hollywoodkändisarna som gick röda mattan på årets Met-gala och på våra kära politiker vid riksdagsmötets öppnande.

Jag har tidigare bloggat om hudvård på både ELLE och Baaam så närmare en miljon skönhetsprodukter har testats  – och jag kommer fortsätta att testa skönhet *host hudvård* här och dela med mig av tips som jag har plockat upp på vägen. Så har du några frågor, vill veta vad jag tycker om en specifik produkt eller ha hjälp med att bygga en hudvårdsrutin som passar dig så är det bara att hojta.

Min förhoppning är att vi ska bygga ett litet mysigt community där vi pratar om göttigt ytliga saker eftersom livet är för jobbigt för att inte vila huvudet på hudvård och läppstift.

Med det sagt – välkommen hit. Jag hoppas att du vill stanna länge!

Moa Alfredsson är journalist och professionell hudvårdsnörd.

På Aftonbladet testar hon skönhetsprodukter och skriver om mode. Och på Moa sätter plus tar hon sin besatthet av läppstift och fulsnygga kläder till nästa nivå.

Funkar verkligen den gröna TikTok-krämen? Kopierar Jason Sudeikis Harry Styles stil för att vinna tillbaka sitt ex? Och kommer skinny jensen för alltid ligga som en mörk skugga över vår samtid? Så mycket att avhandla – så lite tid!

Följ Moa Sätter Plus på Instagram här!