Viral TikTok-rouge från Selena Romez

Rouge är mitt bästa smink. Jag behöver ingen mascara. Ingen bronzer eller ögonbrynsgel. Så länge jag har rouge mår jag bra. Och rouge ska vara mycket och överallt. Och en rouge som blivit väldigt populär som jag har i flera olika färger hemma är Rare Beautys Liquid Blush. Den har blivit så kallad viral. Och jag förstår det.

Rare Beauty Liquid Blush

Pris: 299 kr
Finns hos: Sephora

– Vad är det då som har gjort den här rougen så omtalad? Ett ord – formulan. Det kan vara så att det är väldens mest pigmenterade rouge. Och när den väl sitter på plats har du färg som varar. Det tycker jag annars är en störig grej. Man applicerar på morgonen, tänker att det ser piffigt ut bara för att upptäcka två timmar senare att all färg är borta.

– Just eftersom den är så pigmenterad behöver du dock vara försiktig med mängden. Jag gillar stark rouge men jag applicerar minimalt av denna eftersom lite räcker långt. Vi snackar mindre än en ärta.

– Jag brukar dutta på lite och sen använda fingrarna för att jobba in den i huden. Men om du får för mycket färg (vilket är ganska lätt hänt) är det enklast att gå in med en borste och sudda ut färgen.

– Eftersom detta är en flytande rouge har den en väldigt naturlig och lystergivande finish.

– När det kommer till färg är min favorit färgen LOVE som är en varm nästan terrakottafärgad röd nyans.

Rate
Taggar Rare Beauty

Moa Alfredsson är journalist och professionell hudvårdsnörd.

På Aftonbladet testar hon skönhetsprodukter och skriver om mode. Och på Moa sätter plus tar hon sin besatthet av läppstift och fulsnygga kläder till nästa nivå.

Funkar verkligen den gröna TikTok-krämen? Kopierar Jason Sudeikis Harry Styles stil för att vinna tillbaka sitt ex? Och kommer skinny jensen för alltid ligga som en mörk skugga över vår samtid? Så mycket att avhandla – så lite tid!

Följ Moa Sätter Plus på Instagram här!