Hur bra är omtalade ILIAs Skin Tint?

Vilken produkt är just nu upphypad online? Jo, men det är ju ILIAs Skin Tint såklart. Och den har jag testat. Såhär lyder domen.

ILIA Super Serum Skin Tint SPF 30
Pris: Hitta ditt bästa pris här!
Finns hos: Zalando.se, Bangerhead.se, Sephora
Betyg: Rate

Omdöme: Trots den lätta formulan ger denna färgade dagkräm i serum-konsistens maximalt med effekt. Produkten lämnar ingen textur på huden som skvallrar om att smink har används för att jämna ut hudtonen utan den smälter in osynligt i huden samtidigt som den jämnar ut, ger glow och döljer små skavanker som finnar. En bättre basprodukt är svårt att hitta. Pluspoäng för bra utbud av nyanser. Med solskyddsfaktor 30.

I mina anteckningar skrev jag världsklass. 

Moa Alfredsson är journalist och professionell hudvårdsnörd.

På Aftonbladet testar hon skönhetsprodukter och skriver om mode. Och på Moa sätter plus tar hon sin besatthet av läppstift och fulsnygga kläder till nästa nivå.

Funkar verkligen den gröna TikTok-krämen? Kopierar Jason Sudeikis Harry Styles stil för att vinna tillbaka sitt ex? Och kommer skinny jensen för alltid ligga som en mörk skugga över vår samtid? Så mycket att avhandla – så lite tid!

Följ Moa Sätter Plus på Instagram här!