Torrt hår? Här är inpackningarna som gör skillnad!

Gudarna ska veta att om det är något jag kan så är det att fejka att mitt hår är hälsosammare, mer återfuktat och tjockare än vad det egentligen är. Och om det är något jag har lärt mig under mina 25år av frissigt hår så är det att allt börjar i duschen. Ja, jag vet att jag har tjatat om detta innan men säg efter mig nu: det är hudvård för håret! Och vad älskar vi hudvårdsnördar mest av allt? Masker såklart. Och då är det väl självklart att vi ska ha oss en mysig mask till håret också.

Här kommer tre favoriter i kategorin fuktmasker för håret!

För dig som vill ha maximalt med fuktJoico Defy Damage – Här snackar vi fuktmask i stora bokstäver. Jag vill ge plus i kanten för doften som känns så mycket frisör att, att, att, ja men ni fattar. Den doftar mycket frisör helt enkelt. Denna är anpassad för riktigt torrt hår och har man lite tunnare hårstrån så kan det nog uppfattas lite tung. Men bäst i klassen på intensiv fukt för alla oss torrisar.

För dig som vill ha lysterKevin Murphy Young Again Masque  – Detta är en såndär mask som du kan använda varje tvätt istället för balsam eftersom den inte känns speciellt tung i håret. Och med den här får längderna extra glans och håret känns hälsosammare än innan. En favorit.

För dig som vill byta ut balsamet – Wella invigo deep nourishing mask – Såhär, jag kommer fortsätta att tjata om den här serien från Wella (Schampo och balsam fick betyget bäst i test när jag testade dem) för de här orangea produkterna är så jäkla bra. Jag får inte nog. Om du inte har testat denna masken från deras Invigo serie… Nämen då har du något så mysigt att se framemot. Vi snackar intensiv fukt som inte känns tung i håret. Jag kör nästan alltid den här istället för balsam. Tips!!

 

Taggar Inpackningar

Moa Alfredsson är journalist och professionell hudvårdsnörd.

På Aftonbladet testar hon skönhetsprodukter och skriver om mode. Och på Moa sätter plus tar hon sin besatthet av läppstift och fulsnygga kläder till nästa nivå.

Funkar verkligen den gröna TikTok-krämen? Kopierar Jason Sudeikis Harry Styles stil för att vinna tillbaka sitt ex? Och kommer skinny jensen för alltid ligga som en mörk skugga över vår samtid? Så mycket att avhandla – så lite tid!

Följ Moa Sätter Plus på Instagram här!