Schampo och balsam som fått fem av fem i betyg!

Ett brev kommer lastat med ett av mina absolut bästa tips i kategorin schampo och balsam. För jag hävdar bestämt att det inte spelar någon roll vad du använder efter duschen om du inte använder något som faktiskt funkar JUST I duschen. Schampo och balsam är hårets hudvård – alla andra produkter är bara smink. Därför ville jag dela med mig av en räddare i nöden-duo för torrt vinterhår – som fick högsta betyg i Aftonbladets test.

Wella Invigo Nutri Enrich Deep Nourishing Schampo och Balsam
Pris: Schampo 98kr/250ml, Balsam 110kr/200ml
Finns hos: Bangerhead.se, Lyko, Cocopanda.se, Parfym.se
Betyg:RateOmdöme: Riktigt prisvärda produkter som tillhör de billigare på frisörhyllorna. Wella imponerar med ett schampo och balsam som lyckas ge en intensiv fukt och glans utanatt väga ner hårstråna. Balsamet känns snarare som en inpackning och gör stor skillnad bara efter första användningen – håret blir betydligt lättare att reda ut och friss är ett minne blott. Över tid upplevs också håret som starkare och att det överlag fått en bättre kvalité. Mer effekt för samma peng känns svårt att komma över! En solklar bäst i test-vinnare!

Och jag vill inte vara den som är den som är den MEN ni är flera som har skrivit till mig och sagt att ni också blivit kära i denna prisvärda duo från Wella.

Som sagt jag har testat flera (läs en miljon) olika schampon och balsam och framförallt när det gäller den förstnämnda är det svårt att hitta produkter som rengör utan att torka ut. Och Wellas är definitivt den som lyckas bäst – och till ett väldigt rimligt pris. Står flaskorna i min dusch just nu? Ja, ja det gör dom! Och just det – glad måndag!

Psst… Följ Moa Sätter Plus på Instagram för dagliga uppdateringar.

Taggar Hår

Moa Alfredsson är journalist och professionell hudvårdsnörd.

På Aftonbladet testar hon skönhetsprodukter och skriver om mode. Och på Moa sätter plus tar hon sin besatthet av läppstift och fulsnygga kläder till nästa nivå.

Funkar verkligen den gröna TikTok-krämen? Kopierar Jason Sudeikis Harry Styles stil för att vinna tillbaka sitt ex? Och kommer skinny jensen för alltid ligga som en mörk skugga över vår samtid? Så mycket att avhandla – så lite tid!

Följ Moa Sätter Plus på Instagram här!