4 sheetmaks som ger billig spakänsla hemma!

Jag älskar inte bara sheetmasks för att huden blir så glad utav dom utan också för att det är ett relativt billigt sätt att njuta av hudvård. För jag vet – hudvård är ett dyrt intresse att ha. Men ack så göttigt. Därför tänkte jag nu att varför inte tipsa om fyra bra sheetmasks som man lätt kan klicka hem och ha spa hemma med <3

Extra tips för snabb spa-känsla:

  • Innan du lägger din mask kör på med ånga för att öppna upp porerna. Koka upp vatten och lägg i en bunke. Håll huvudet över ångorna och lägg en handduk över huvudet. Jag lovar – det gör så stor skillnad
  • När sheetmasken väl ligger på passa på att massera ansiktet. Enklast är om du har någon form av mackapär för att massera eftersom det kan bli lite kladdigt med händerna men allt funkar såklart!

Då är det dags att prata sheetmasks. Här är mina förslag!

It´s skin Collagen sheetmask , ca 25 kr men hitta bäst pris här – Masken är utformad för mer mogen hy men den är väldigt lugnande med sitt havskollagen så jag säger att det passar alla. För glow, fukt och stressad hy!

Benton Aloe Soothing mask pack, ca 40 kr men hitta bäst pris här – Här har vi Aloe Vera och Tea Tree som har en lugnande och kylande effekt. Speciellt härlig om du till exempel varit ute en hel dag och behöver jobba på rodnad.

Holika Holika Green tea mask, ca 30 kr men hitta bäst pris här – Till alla med lite mer oljig hy som vill ha fukt utan att få för mycket glans. Det mina damer och herrar är en svår kombination att få till men här har ni den!

KOCOSTAR Slice Mask Sheet, ca 35 kr men hitta bäst pris här – Måste tipsa om denna ljuvliga äpplemask. Här är masken för dig som är ute efter lyster och extra mycket fukt! TIPS!

Taggar Ansiktsmask

Moa Alfredsson är journalist och professionell hudvårdsnörd.

På Aftonbladet testar hon skönhetsprodukter och skriver om mode. Och på Moa sätter plus tar hon sin besatthet av läppstift och fulsnygga kläder till nästa nivå.

Funkar verkligen den gröna TikTok-krämen? Kopierar Jason Sudeikis Harry Styles stil för att vinna tillbaka sitt ex? Och kommer skinny jensen för alltid ligga som en mörk skugga över vår samtid? Så mycket att avhandla – så lite tid!

Följ Moa Sätter Plus på Instagram här!