Bästa brynprodukten? Så bra är Anastasias Brow Freeze

Låt oss ta en stund ur våran dag och prata om bryn. Mer specifikt kanske en av de kändaste brynprodukterna på marknaden just nu. Jag pratar såklart om Anastasias Brow Freeze.

2021 var året då soap brows och brow-lifts boomade internet. Brynhåren ska stå upp skreks det online. Och man måste ju ändå tillstå att det är festligt med definierade bryn som ramar in ansiktet och som ger hela face-et ett lyft. Och Anastasia,the orignal brynmärke som satsade på bryn långt innan någon annan gjorde det, var inte sena på att ta fram ett vax för en brow-lift-effekt hemma.

Recension: Så bra är Anastasia Beverly Hills Brow Freeze

Brow Freezen är ett genomskinligt brynvax som i konsistensen kan jämföras med en pomada för håret. Jag blev förvånad första gången jag testade den eftersom jag trodde att formulan skulle vara betydligt hårdare – att du skulle behöva skrapa din brynborste ordentligt för att få upp tillräckligt med produkt. Men istället är det tvärtom. Det är lätt att få för mycket av det mjuka vaxet på borsten vilket kan resultera i en väldigt kakig och tung känsla.

Och nu kanske det låter som att jag inte gillar den här produkten men så är det inte alls. Jämför du vaxet med en bryngel får du ett mycket mer hållbart resultat med den förstnämnda. Ofta när man penslar upp brynen med gel håller inte effekten mer än några timmar. Men med brow freeze kan du lita på att brynen håller sig i trim hela dagen.

Tricket är som sagt dock att vara försiktig med mängden produkt. Eftersom vaxet är tyngre än en gel och torkar ”hårdare” behöver du inte mycket alls för att få effekt.

Det enklaste sättet att applicera den är nästan att använda en pincett eller liknande och skrapa ur lite vax till handen. Och sen i ett andra steg använda en borste och plocka upp vaxet. Då har du lite mer kontroll över mängden. Jag tycker också det är lättast att applicera vaxet först och sen när brynen är ”på plats” gå in med en penna och fylla i brynen där de behöver lite extra färg.

Jag gillar också det faktum att även om Brow Freezen ger mycket effekt så blir resultatet naturligt. Även om du inte är ett fan av det lite mer extrema brynlyftet så kan du använda denna för att enkelt forma brynen precis så som du vill ha dem.

Så för att sammanfatta med tre ord – en ny favorit! 

Anastasia Brow Freeze
Pris: 265 kr
Finns att köpa hos bland annat: Kicks, Lyko, Bangerhead.se
Betyg:Rate

Psst. Kommentarsfunktionen strular – vill du komma i kontakt med mig gör du det enklast på Instagram. 

Taggar Bryn

Moa Alfredsson är journalist och professionell hudvårdsnörd.

På Aftonbladet testar hon skönhetsprodukter och skriver om mode. Och på Moa sätter plus tar hon sin besatthet av läppstift och fulsnygga kläder till nästa nivå.

Funkar verkligen den gröna TikTok-krämen? Kopierar Jason Sudeikis Harry Styles stil för att vinna tillbaka sitt ex? Och kommer skinny jensen för alltid ligga som en mörk skugga över vår samtid? Så mycket att avhandla – så lite tid!

Följ Moa Sätter Plus på Instagram här!