Harry Styles och Ariana Grande släpper skönhetsmärken

Ny dag – nya kändisar som startar skönhetsmärken. Skillnaden den här gången är att Harry Styles är en av dem kändisarna. Och varför är det skillnad undrar du? Därför att jag gillar Harry Styles. Mycket. Han är min starkaste kändistvåa just nu. Nummer ett är Taylor Swift.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Pleasing (@pleasing)

Harry Styles nya skönhetsmärket Pleasing

Harry har i enhet med sin ”jag är sexuellt liberal och sjunger om kvinnliga orgasmer”-image startat ett skönhetsmärke som heter Pleasing. Men trots att jag i vanliga fall bara säger ja amen till allt Harry gör måste jag erkänna att jag blev lite besviken när jag såg produkterna som lanserades idag. Dom kändes bara lite meh-iga. Jag hade förväntat mig något lite mer over the top a la gucci-stil. Jag hade önskat en mycket mer maximalistisk design och absolut INGET som ens påminner om marmormönster.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Pleasing (@pleasing)

Än så länge finns det bara nagellack och serum i kollektionen. Och igen är jag lite besviken över det. Jag menar, jag gillar nagellack. Och jag vet att Harry också gillar nagellack. Men ett vitt pärlemorskimrande nagellack kan jag köpa för 20 kronor på Ica. Men då har jag ju i och för sig inte Harrys exakta nagellack. Och nu när jag tänker efter vill jag nog ändå ha specifikt Harrys nagellack. Ibland är människor inte mer komplicerade än så.

Ariana Grande lanserar sminkmärke

Jag tänkte att när vi ändå är igång och pratar om kändisar som startar skönhetsmärken så kan vi ju också passa på att prata lite om Ariana Grande som i dagarna lanserade sitt märke r.e.m. beauty. Vad tycker vi?

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av r.e.m.beauty (@r.e.m.beauty)

Jag måste erkänna att jag sugs in som en fluga till ljus av 60-tals viben men jag är inte riktigt säker på vad jag känner kring produkterna. Det känns inte som något nytt under solen. Det är ögonskuggspaletter, eyeliner och läppstift. Men herregud kan man vara mer negativ? Förlåt men jag känner ändå att med kändismärken kräver jag något nytt. Som när Selena Gomez lanserade Rare till exempel. Då kom hon med ett helt nytt koncept av krämrouge i en formula vi inte hade sett innan. Och det livar upp.

Men med det sagt så kommer jag testa både Ari och Harrys märken och rapportera resultatet vidare till er. Jag heter ju inte Moa Sätter Plus för ingenting.

Psst… Följ Moa Sätter Plus på Instagram för dagliga uppdateringar.

Moa Alfredsson är journalist och professionell hudvårdsnörd.

På Aftonbladet testar hon skönhetsprodukter och skriver om mode. Och på Moa sätter plus tar hon sin besatthet av läppstift och fulsnygga kläder till nästa nivå.

Funkar verkligen den gröna TikTok-krämen? Kopierar Jason Sudeikis Harry Styles stil för att vinna tillbaka sitt ex? Och kommer skinny jensen för alltid ligga som en mörk skugga över vår samtid? Så mycket att avhandla – så lite tid!

Följ Moa Sätter Plus på Instagram här!