Världens bästa ansiktsmask?

Hej. Det är jag. Din lokala hudvårdsnörd. Jag ville bara ringa och säga att efter att ha testat en miljon ansiktsmasker har jag hittat den bästa i världshistorien. Det är dyr. Jag vet. Men det är ack så värd varenda krona.

Velvet Sleeping Mask with Saffron Flowers från Sisley. Nej, men jag orkar inte så bra den är. Detta är alltså en nattmask som du sover med men du kan också välja att lägga ett tjockare lager under kortare tid för snabbare effekt.

Jag har under mina dagar som hudvårds-besatt men också ägaren av en mycket känslig och finnig hy testat det mesta. Och jag kan men handen på hjärtat säga att inget har hjälp så mycket som denna tub med flytande magi. Min hy blir lugn. Och alla former av rodnad lägger sig. Min hy brukar alltid reagera när det blir kallare ute och jag brukar få besök av inte en utan flera finnar. Men nu när jag använder denna som en slags intensiv nattkräm varje dag mår min hy chefs kiss. Trots skiftande oktober temperaturer.

Fick den högsta betyg när jag testade ansikstmasker för några månader sen? Ja, självklart fick den det!

Sisley Velvet Sleeping Mask
Pris: 940 kr (60 ml)
Finns hos: Lyko, Hudoteket.se, Bangerhead.se
Betyg: Rate

Omdöme: Denna återfuktande sammetsdröm lägger sig som ett mjukt täcke kring huden – och när du vaknar på morgonen både ser och känns huden betydligt mer återfuktad och lugnad ut. Ingen mer rodnad. Masken fungerar som det perfekta skyddet mot det kallare vädret – använder du denna ett par gånger i veckan behöver du inte oroa dig för torr och fnasig vinterhy. Ansiktsmasken har en svag doft som lägger sig snabbt. Priset är saftigt men resultatet gör att man har överseende med det. En av de absolut bästa maskerna på marknaden!

Aktiva ingredienser: Timjanhonung, Sheasmör, Macadamiaolja, Extrakt av saffransblommor

Så där har ni det. Ett av mina bästa produkttips. En present från mig till dig <3

Psst… Följ Moa Sätter Plus på Instagram för dagliga uppdateringar. 

Taggar Ansiktsmask

Moa Alfredsson är journalist och professionell hudvårdsnörd.

På Aftonbladet testar hon skönhetsprodukter och skriver om mode. Och på Moa sätter plus tar hon sin besatthet av läppstift och fulsnygga kläder till nästa nivå.

Funkar verkligen den gröna TikTok-krämen? Kopierar Jason Sudeikis Harry Styles stil för att vinna tillbaka sitt ex? Och kommer skinny jensen för alltid ligga som en mörk skugga över vår samtid? Så mycket att avhandla – så lite tid!

Följ Moa Sätter Plus på Instagram här!